ŠOKANTNO: Gej afera U REPREZENTACIJI SRBIJE, dva fudbalera su u SEKSUALNOJ ŠEMI!

Dva fudbalska reprezentativca Srbije su biseksualci i već izvesno vreme su u gej vezi.


Celu priču je raskrinkala žena jednog od fudbalera kada je slučajno na zajedničkom putovanju došla do njihovih poruka kako na Instagramu, tako i na mobilnim aplikacijama Vajber i Vocap. Seks-skandal između dvojice sportista i sina biznismena je veći od bilo koje afere o kojoj ste dosad pisali.

Inače, svi akteri ovog trougla se u društvu prave da su strejt, a jedan drugog sek**ualno zadovoljavaju. Jedna žena zna da je u zajednici s biseksualcem, a za ovu drugu nisam siguran. Međutim, ona na to ne obraća pažnju, a obe žive i više nego lagodnim životom, a i švrljaju sa strane kad im se ukaže prilika. Način života koji oni zaista žive i kako se prikazuju u javnosti su nebo i zemlja – priča naš izvor, blizak supruzi fudbalera koji voli i žene i muškarce.

Interesantno je da je sve je počelo kada je sin tog biznismena predložio fudbaleru s kojim se zbližio preko prijatelja da probaju seks.

– On je imao devojku, ali mu se dopao fudbaler i preko prijatelja je i uspeo da se upozna s njim. Malo-pomalo su se zbližili i postali nerazdvojni. Njegovoj ženi su učestala druženja postala sumnjiva, pa je najpre mislila da zajedno orgijaju sa ženama. To i jeste tačno, ali te žene su im služile samo kao paravan za ostale drugare koji su s njima bili u društvu. Ta žena je na sve načine pokušala da ih posvađa, ali što je gore pričala mužu o tom dečku, on ga je branio i više se družio i izlazio s njim. Sa druge strane, da se ne bi pročulo, oni se viđaju međusobno i zasad je njihova veza toliko jaka da niko ne može da ih rastavi – kaže izvor.

Ostavite komentar