Odbojkaši Srbije počinju Ligu nacija u maju u Rio de Žaneiru protiv Irana

Odbojkaši Srbije počeće ovogodišnje takmičenje u Ligi nacija 23. maja u Rio de Žaneiru protiv Irana, saopštila je Međunarodna odbojkaška federacija (FIVB), prenosi danas OSS.

U saopštenju se navodi da će utakmica u Rio de Žaneiru početi 23. maja od dva sata po centralnoevropskom vremenu.

Srbija će drugi meč u Brazilu odigrati protiv Japana takođe 23. maja, ali od 23.30 časova po centralnoevropskom vremenu. Treći rival Srbije biće Brazil 25. maja od dva časa, a četvrti Nemačka 26. maja od 19 sati. U Brazilu će, pored Srbije i domaćina, igrati i Italija, Argentina i Kuba.

U sklopu druge sedmice Lige nacija, Srbija će od četvrtog do devetog juna igrati u Otavi. Srbija će prvi meč odigrati petog juna protiv Holandije, a tri dana kasnije će se sastati sa SAD-om. Srbija će treći duel u drugoj sedmici igrati devetog juna protiv Argentine, a četvrti u noći između devetog i 10. juna sa selekcijom Kanade. U Kanadi će još igrati i Italija, Francuska i Kuba.

Srbija će tokom treće sedmice Lige nacija, od 18. do 23. juna, igrati u Ljubljani. Prvi rival Srbiji u Sloveniji biće Kuba 19. juna, a dva dana kasnije sastaće se sa Turskom. Srbija će se 22. juna sastati sa Poljskom, a dan kasnije sa Slovenijom. U Ljubljani će još igrati Italija, Argentina i Bugarska.

Sport.org.rs

Ostavite komentar