Obradović: Protiv Cibone maksimalno ozbiljno i sa poštovanjem protivnika!

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred sutrašnji meč protiv Cibone u 3. kolu ABA lige da ekipa mora da priđe meču maksimalno ozbiljno i uz poštovanje protivnika.

Duel nekadašnjih šampiona Evrope, na programu je u subotu uveče, sa početkom u 21 čas. Obradović ističe da će ekipa imati malo vremena posle meča koji je odigran u četvrtak uveče protiv Asvela.

„Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika. Danas će jedna grupa igrača posle puta trenirati, ostalo je da se pripremimo za subotnji meč, vidimo u kakvom su stanju pojedini igrači i kako će to da izgleda u subotu veče. Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone sledi 48 sati posle toga, potom ide duplo kolo Evrolige, moramo da rasporedimo energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa”, naglasio je trener Partizana.

Centar „crno-belih” Alen Smailagić ističe da ekipu ne čeka laka utakmica.

„Posle putovanja sledi priprema za utakmicu koja je na programu već u subotu. Daćemo sve od sebe da se regenerišemo i što bolje spremimo za duel protiv Cibone. Sigurno neće nimalo biti laka utakmica. Iako nećemo bežati od uloge favorita, svesni smo da samo uz maksimalan pristup zadacima koje nam trener postavi, možemo da odigramo dobro i dođemo do pobede”, poručio je Smailagić.

Ostavite komentar