Novi Sad: Izrešetan navijač Partizana Miloš Mandić zvani Mandara!

U jutrošnjoj pucnjavi u novosadskom naselju Detelinara teško je ranjen Miloš Mandić Mandara (32), koji je izrešetan rafalom iz automatskog oružja u desnu nogu i trenutno je na operaciji u Kliničkom centru Vojvodine.


Mandara je pripadnik grupe navijača FK Partizan Grobari Novi Sad, koja se nekada zvala Crna ruka, ali je promenila ime posle ubistva njihovog člana Dejana Lončara. Mandić je hapšen ranije najčešće zbog nasilničkog ponašanja, ali i dilovanja droge, ali se u poslednje vreme primirio i nije vezivan za neke događaje s kriminalom – kaže izvor dobro upoznat sa Mandićevom biografijom.

 
Kako kaže naš sagovornik, Mandić je radio kao obezbeđenje u nekim novosadskim lokalima, a na tom poslu nije imao neke teže incidente.

– Priređena mu je klasična sačekuša, u jutarnjim satima kad nema prolaznika na mestu gde je upucan. Izlazio je skoro uvek u isto vreme da prošeta psa, a napadači su to očigledno znali – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Iz Kliničkog centra Vojvodine kažu da je Mandić primljen sa teškim telesnim povredama u vidu prostrelnih rana natkolenice i potkolenice.

– Nakon inicijalnih reanimacionih postupaka i sprovedene dijagnostike, pacijent je u ovom trenutku na operativnom tretmanu – rekli su u KCV.

Inače, do pre nekoliko godina naselej Detelinara je često bilo poprište obračuna navijačkih grupa, ali ih u poslednje vreme nije bilo, sve do jutrošnje pucnjave.

Policija intezivno traga za napadačima, a psole njihovog hapšenja bi trebalo da bude poznat motiv ovako surovog pokušaja ubistva.

Ostavite komentar