Lazar Samardžić u Napoliju za 25 miliona evra!

Reprezentativac Srbije napustio Udineze i odleteo u Napulj na potpisivanje ugovora.

Dileme više nema. Lazar Samardžić je prvo zimsko pojačanje Napolija. Reprezentativac Srbije koji je letos bio na korak do prelaska u redove Intera, je postigao dogovor sa čelnicima Napolija, koji su posle toga kontaktirali kolege iz Udineze, koji su prihvatili sve, a na kraju je i Samardžiev otac dao blagoslov tako da je srpski vezista krenuo put Napulja, gde će posle lekarskih pregleda potpisati ugovor na pet godina, gde će godišnje primati 2,5 miliona evra, što je svakako mnogo bolja cifra nego što su letos nudili čelni ljudi Intera.

Mnogi su prethodnih mesec dana tvrdili da će Lazar Samardžić ove zime gotovo sigurno završiti u redovima Juventusa, gde bi se pridružio Vlahoviću i Kostiću, ali je onda kao grom iz vedra neba odjeknula vest o tome da je dogovor čelnika Udinezea i Napolija postignut vrlo brzo i da će čelnici šampiona morati da uplate 25 miliona evra obeštećenjalj za reprezentativca Srbije, koji u redove Napolija stiže kao zamena za Eljifa Elmasa, koji je pre samo nekoliko dana potpisao ugovor sa Lajpcigom.

Samardžić je još prošle zimeželeo da napusti Udineze, pa čak nije želeo ni da produži ugovor. Upravo zbog toga, ali i onog što se dešavalo letos, kada mu je propao transfer u Inter bio je pod kaznom, pa je u poslednje vreme dobijao sve manju minutažu, što ga je navelao da krene u pregovore s drugim klubovima. Ovog puta Napoli je bio najkonkretniji, a prihvatio je i uslove koje je postavio njegov otac, koji mu se vodi kao agent, tako da Samardžiću ostaje da u narednom periodu nametne treneru Valteru Macariju.

Prema pisanju italijanskih medija Lazar Samardžić bi mogao da debituje za Bižić, kada će Napoli igrati protiv Torina, za kjoji nastupaju trojica srpskih reprezentativaca Vanja Milinković – Savić, Nemanja Radonjić i Ivan Ilić.

Sport.org.rs

Ostavite komentar