Jovan Mijatović: Liga šampiona sa Crvenom zvezdom je moj san!

Fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović izjavio je danas da je srećan što će „crveno-beli” naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Crvena zvezda se trenutno u Rusiji priprema za novu sezonu, a na turniru u Sankt Peterburgu pobedila je Zenit (2:1) i Nefči (4:0).

„Odlično radimo, svi smo maksimalno fokusirani i željni da se nametnemo novom stručnom štabu. Pripreme su naporne, ali znamo da od septembra igramo Ligu šampiona i da je uslov za vrhunski fudbal da fizička sprema bude besprekorna. Za sada sve protiče sjajno, uigravamo se, atmosfera je odlična i sve to se preslikava na terenu. Mislim da su i zvezdaši zadovoljni kako smo izgledali protiv Nefčija i Zenita”, rekao je Mijatović, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da je zadovoljan kako su „crveno-beli” odigrali oba meča na turniru u Rusiji.

„Presingom smo uspeli u obe utakmice da nadigramo rivala. Sve ono s treninga prenosimo na teren i to izgleda vrlo dobro, a podsećam da su još uvek pripreme i da možemo samo bolji da budemo. U sredu nas čeka utakmica sa Fenerbahčeom i naravno da želimo da osvojimo prestižan turnir”, dodao je mladi fudbaler Crvene zvezde.

Mijatović je priznao da već sada razmišlja o Ligi šampiona.

„Zvezdino sam dete, volim ovaj klub i naravno da sam uzbuđen što ćemo igrati Ligu šampiona. Već sad mislim o punoj Marakani”, zaključio je Mijatović.

Ostavite komentar