Izraelski Hapoel zvanično domaćin u Beogradu!

Nakon što je potvrđeno da će Makabi iz Tel Aviva domaćinske mečeve u Evroligi igrati u Beogradu, stigla je i potvrda da će svoje mečeve FIBA Lige šampiona kao domaćin u Beogradu igrati Hapoel iz Jerusalima.

„Hapoel će svoje domaćinske mečeve u okviru Grupe G u FIBA Ligi šampiona u regularnoj sezoni igarti u Beogradu. FIBA Liga šampiona i klub zajedno su došli do odluke, a zbog trenutne situacije u Izraelu, a uz saglasnost svih deoničara i nakon garancija koje su stigle od Vlade Republike Srbije i Košarkaškog saveza Srbije“, navedeno je u zvaničnom saopštenju FIBA Lige šampiona.

„Hapoel će mečeve igrati u beogradskoj dvorani „Aleksandar Nikolić“, bez prisustva pubilke. Tim iz Jerusalima će biti domaćin Galatasaraju u sredu, 1. novembra“, dodaje se dalje u saopštenju.

„Naredne dve utakmice Hapoela u Beogradu su protiv PAOK u sredu 13. decembra i Benfike u sredu 20. decembra. FIBA Liga šampiona želi da se zahvali svim stranama, posebno Košarkaškom savezu Srbije na domaćinstvu i pomoći“, zaključeno je.

Ostavite komentar