FUDBALSKO PRVENSTVO ITALIJE Najvažnije je biti spreman

FUDBALSKO PRVENSTVO ITALIJE

Najvažnije je biti spreman

Dušan Vlahović ponovo počeo meč na klupi, onda ušao u igru i doneo pobedu Juventusu protiv Frozinonea.

Dušan Vlahović ponovo je počeo meč na klupi, ali ponovo je i ušao u igru i doneo pobedu Juventusu.

Šestim pogotkom reprezentativca Srbije ove sezone „stara dama” slavila je 2:1 u Frozinoneu, a Vlahović kaže da mu je teško što je ponovo bio rezerva, ali i dodaje u intervjuu za DAZN:

– Najvažnije je uvek biti spreman. U tom golu bila je želja za pobedom i želja da se pomogne timu i da se obraduju navijači – veli Dušan. – Svakako da nijednom napadaču nije lako kad ne postiže golove konstantno, a ja se nadam da će ih biti više.

Definitivno ove sezone nije standardan, što jeste pomalo čudno jer je reč o najskupljem fudbaleru u timu koji ima i najveću platu.

– Naravno da mi nije bilo lako da prihvatim odluku trenera da budem na klupi, ali poštovao sam takvu odluku. S obzirom na to šta nam govori svaki dan, oni koji ulaze u igru su podjednako važni kao i starteri, posebno sad kad ima pet zamena – nastavlja Vlahović. – Bio sam smiren jer sam dobro radio tokom nedelje, pa sam samo pokušao da dam sve od sebe da bih pomogao ekipi. Nisam bio ljut ili tako nešto, znao sam da mogu da odlučim meč čak i kad uđem sa klupe, tako da sam bio miran. Nema nikakav problem sa tim, pre svega jer sam svestan da ne možete da promenite ono što se već dogodilo. Čovek mora da živi u sadašnjosti i nastaviti dobro da trenira da bi bio dobar u budućnosti. Ponekad stvari idu dobro, drugi put ne. Najvažnije je, ponavljam, da uvek budete spremni i fokusirani. Radim naporno svaki dan uz pomoć tima i trenera i uvek sam fokusiran na naredni meč.

Sport.org.rs

Ostavite komentar