EP u rukometu: Sudije bile na strani Hrvatske, Kukić veruje u trijumf nad Francuskom

Reprezentativci Srbije Vladimir Cupara i Lazar Kukić izneli su svoje utiske posle poraza od Hrvatske u drugom kolu Evropskog prvenstva.


– Čupić je plakao na svaku odluku sudije. Žao mi je što moram ovo da kažem, ali je suđenje bilo na strani Hrvatske. Ne komentarišem nikada to, ali… Deset faulova u napadu su nam sudiji, ne znam koliko su oni imali.

Srbija je već u drugom minutu imala duplo isključenje.

 Dobro, bili su udarci u glavu, zaslužili su Marsenić i Borzaš isključenja, ali nisam video nikad da arbitri u prvom minut idu da pogledaju snimak – dodao je Cupara.

Svoje utiske je izneo i Lazar Kukić.

– Veoma težak poraz. Sada nas je pogodilo. Priželjkivali smo pobedu koja bi nas odvela u narednu fazu. Nažalost, ne znam šta je presudilo… Da li nismo dovoljno trčali, možda neke greške u odbrani. Prelepo je bilo za igrati.

Otkrio je potom i šta je bio problem.

 Nismo u napadu nalazili neka rešenja, malo smo gušili napad. Nećemo da tražimo alibi, Hrvatska je bila bolja za ta tri gola – rekao je Lazar, pa nastavio:

 Na našu nesreću se danas neke stvari nisu poklopile. Nadam se da nismo razočarali navijače koji su došli i koji su nas gledali preko TV-a. Nastavićemo da se borimo. Siguran sam da možemo da napravimo uspeh protiv Francuske.

Srbija mora da pobedi Francusku u poslednjem kolu kako bi imala šanse da prođe u narednu fazu.

– Pokazali smo prošle godine sa njima u grupnoj fazi nismo izgubili meč. Sada će ući drugačije, moramo i mi da se spremimo, da odigramo skoncentrisanije. Nadam se da će naših navijača biti u još većem broju. I da ćemo Bože zdravlja napraviti veći uspeh – zaključio je Kukić.

Ostavite komentar