EKSKLUZIVNO: Dnevni sportski list „Sport“ šalje „LIMENOG“ NA MUNDIJAL U KATAR!

Poznati fudbalski trener mlađih kategorija iz Ratkova Svetislav Stevanović (73) poznatiji kao Limeni ili „srpski Murinjo“ odavno je popularna internet zvezda poznata širom planete, a njegovi urnebesni video klipovi postižu milionske preglede na internetu.

Limeni je stigao da čak učestvuje i u rialitiju, ali je doživeo ličnu tragediju jer mu je prvo preminula supruga, a zatim i jedan od njegovih fudbalskih pulena koji je imao samo 20 godina, što je Limenog oteralo u osamu i tugovanje.

Međutim, sada se Limeni, baš kao što i priliči njegovom nesalomivom sportskom duhu, „vraća u igru“, sa željom da bude ZVANIČNA MASKOTA fudbalske reprezentacije Srbije u Kataru na Svetskom prvenstvu u fudbalu!

Dnevni sportski list Sport odlučio je da pomogne Limenom u toj patriotskoj nameri!

Ubeđeni smo da cela Srbija želi da vidi Limenog u Kataru i očekujemo da šerovanjem, lajkovanjem i preporukama pomognete da ovaj video stigne do našeg fudbalskog selektora Piksija i naših „orlova“, i da Limenog gledamo na tribinama u Kataru kako bodri i „vodi“ fudbalsku reprezentaciju Srbije do pobedničkog trona!

ZA LIMENOG – SRBIJA DO KATARA!

 

Ostavite komentar