Duljaj: Sve osim poraza za nas bi bio dobar rezultat! (RTS 1, 18.30)

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred utakmicu sa danskim Nordsjelandom, da bi za njegov tim sve osim poraza bio dobar rezultat.

Fudbaleri Partizana od 18.30 sati gostuju ekipi Nordsjelanda u prvoj utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu Konferencija.

„Sve osim poraza za nas bi bio dobar rezultat. Imamo naše ambicije, videli ste da smo prošli Sabah, ali nas sada očekuje ozbiljniji tim. Oni jesu mladi, ali moramo da imamo u vidu kakav su transfer napravili. To je njihov sistem, mnogo mladih igrača koji su brzi, okretni, agresivni. Biće nam izuzetno teško, imaju dve utakmice, posle kojih se računa zbir datih i primljenih golova”, istakao je Duljaj.

Dodaje da je ubeđen da trener danske ekipe odlično poznaje tim Partizana.

„Moj kolega je mlad, rekao je da naša ekipa godinama igra zajedno, što nije tačno. Ubeđen sam da odlično poznaje naš tim, do detalja sam siguran da zna ko, gde, šta i kako. To ne sme da nas zavara. Verujem da će naših navijača biti ovde, zvali su me neki ljudi i obećali da će doći”, izjavio je Duljaj.

Neslana šala čuvenog Vidala: „Dao sam gol zbog kog se golman ubio“

Desni bek Partizana Aranđel Stojković dodao je da on i saigrači moraju da pokažu pravo lice na sutrašnjoj utakmici.

„Sutra treba da pokažemo kakvi smo i da pobedimo utakmicu. Da se sa pozitivnim rezultatom vratimo za Beograd”, zaključio je Stojković.

Ostavite komentar