“Delfini“ protiv Kazahstana overavaju četvrtfinale (18.00 RTS1)

Vaterpolo reprezentacija Srbije igra protv Kazahstana meč trećeg kola Grupe D na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, Ovo je ujedno poslednji meč naše selekcije u Segedinu. Duel počinje u 18.00. Prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije).

Posle dve pobede, nad SAD (17:13) u prvom kolu i protiv Australije (6:5) u drugom, pred našim reprezentativcima je duel sa najslabijom ekipom u grupi. Meč koji će poslužiti „delfinima“ da se dodatno uigraju i isprave uočene greške iz prva dva meča.

“Delfini“ protiv Kazahstana overavaju četvrtfinale

Selektor Savić u ovakvom duelu imaće priliku da ravnomerno rasporedi minutažu i pripremi ekipu za mnogo veće izazove koji predstoje u završnici takmičenja.

Srbija je praktično obezbedila prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale, dok će selekcije SAD i Australije igrati u osmini finala, a večeras će u direktnom okršaju odlučiti koja će ekipa sa pozicije dva u nastavak takmičenja.

Duel Srbije i Kazahstana igra se od 18.00. Prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije) .

Od 19.30 igra se drugi meč naše grupe u kome se sastaju Australija i Amerika.

Ostavite komentar