Crvena zvezda u poteri za kolumbijskim napadačem Mateom Kasijerom, u trci i River Plata!

Legendarni urugvajski napadač Luis Suarez karijeru će najverovatnije nastaviti u taboru Rivera, koji je bacio oko i na Matea Kasijera, koga želi Crvena zvezda.


Reprezentativac Argentine je prethodne sezone bio ubojito oružje Rivera što ga je i preporučilo Sitiju. Budući da se za manje od mesec dana oprašta od Milionera jasno je svima na Monumentalu da je vreme za hitnu „intervenciju“, a kako prenose tamošnji mediji River je spreman za pravu detonaciju tržišta. 

Meta argentinskog velikana je legendarni napadač Luis Suarez! Urugvajac se rastao sa Atletiko Madridom nakon dve uspešne sezone i spreman je za povratak na južnoameričko tlo. Cilj 35-godišnjeg napadača je da se što bolje pripremi za Svetsko prvenstvo u Kataru, a u Riveru ga čeka sigurno mesto među starterima.

Argentinci javljaju da će Suarez tokom vikenda stići u Buenos Ajres na završne pregovore sa Riverom, a kako stvari stoje posao bi uskoro mogao da bude završen. Ipak, u slučaju da realizacija transfera propadne Milioner imaju spremno „B opciju“. 

Kolumbijski napadač Mateo Kasijera, kog otvoreno želi Crvena zvezda takođe ja na meti Rivera. Napadač Sočija čeka raspet situacije oko Suareza kako bi znao šta dalje. O celoj situaciji govorio je i menadžer Kolumbijca Nikos Petropulos.

REUTERS/United Photos/Toussaint Kluiters

– Spreman sam da imenujem kluobove koji su zainteresovani za Matea Kasijeru. Tu je Zenit kao opcija koja se Mateu veoma dopada, zatim River Plejt i Crvena zvezda koji nude dobre ugovore, a interesovanje su pokazali i Olimpijakos i Fenerbahče – rekao je Petropulos.

Ostavite komentar