BIZARNO: Nezadovoljni navijači mrtvačkim kolima upali na fudbalski teren

Policija je optužila muškarca nakon što su maskirani ljudi dovezli mrtvačka kola na fudbalski teren, što je dovelo do prekida utakmice.

Događaj se dogodio u Velikoj Britaniji tokom poluvremena u predsezonskoj utakmici na terenu Danston UTS-a koji je igrao protiv Gejtsheda, 21. jula 2023. godine kod rezultata 1-1.

Prošlog jula u gradu Gejtshedu, na fudbalski teren ušla su dva automobila – mrtvačka kola i Subaru, vozili se u krug dok su iz njih bacani leci. Mrtvačka kola su zatim ostavljena na sredini igrališta a osobe iz mrtvačkih kola su prešle u Subaru i odvezle se. Utakmica je tada prekinuta.

Policajci su izašli na lice mesta u roku od nekoliko minuta, gde je prijavljeno da niko nije povređen. Policija je tada pokrenula istragu i uhapsila 12 osoba.

Policija Northambrije saopštila je da je sada optužila 29-godišnjeg osumnjičenog iz Čester-le-ulice, okrug Daram, za krivično delo nanošenje štete i kršenje javnog reda i mira.

Takođe se navodi da su dvojica muškaraca, starosti 41 i 29 godina i dalje pod istragom, dok su još dva muškarca, starosti 42 i 40 godina puštena uz kauciju.

Još sedam muškaraca uhapšenih u vezi sa incidentom neće biti podvrgnuti daljim akcijama, prenosi „Skaj njuz“.

Sport.org.rs

Ostavite komentar