Afera „Samardžić” trese Italiju, umešao se i Kolarov: „Lazarov otac laže, on je kriv!“

Reprezentativac Srbije Lazar Samardžić trebalo je da bude zvezda prelaznog roka u Seriji A i obuče dres velikog Intera, ali do toga neće doći. I posle dva dana, italijanski fudbal potresa afera oko propalih pregovora mladog srpskog fudbalera i nedavnog finaliste Lige šampiona.

Otac Lazara Samardžića, Mladen, optužio je za propast transfera Rafaelu Pimentu, ženu-agenta koja je nasledila poslove pokojnog superagenta Mina Rajole.

Rafaela, međutim, prebacuje lopticu u dvorište porodice Samardžić, koja se predomislila kada je videla koliku će menadžersku komisiju dobiti Pimenta za posredovanje u transferu.

„Žao mi je što se Lazarov otac predomislio i tvrdoglavo stoji iza svojih odluka. Za mene, činjenice same sve govore. Od prvog susreta sa Mladenom i njegovom suprugom u mojoj kancelariji u Monte Karlu, do njegove lične želje da ja pregovaram u ime zainteresovanih klubova sa Udinezeom. Ponavljam, sedeli smo zajedno u prostorijama Intera i on je na sve pristao. Organizovala sam i medicinske preglede njegovom sinu, celoj familiji obezbedila smeštaj u Milanu. I posle svega, otac se pobunio kada je video kolika je komisija. Zato sam odustala od posla“, izjavila je Rafaela za „Gazetu delo Sport“.

Njene reči potvrdio je i Aleksandar Kolarov, nekadašnji reprezentativac Srbije. On kaže da je posredovao u pomenutim susretima prenosi Sputnjik.

„Potpuno verujem u sve što je Rafaela Pimenta izjavila. Ja sam bio taj koji je upoznao nju i Lazarevog oca, čak sam i prisustvovao nekim sastancima zajedno sa mojim bratom. Njena verzija je apsolutno tačna, žao mi je što slušamo toliko laži od strane dečakovog oca“, zaključio je Kolarov.

Ostavite komentar