UOČI NOVE FUDBALSKE SEZONE: U prodaji sezonske karte za utakmice Crvene zvezde!

Onlajn kupovinom ostvaruje se popust od 1.000 dinara, u paketu i Liga šampiona.

Navijači Crvene zvezde ne kriju oduševljenje onim što su njihovi fudbaleri prikazali u duelu sa šampionom Rusije, Zenitom, na startu turnira u Sankt Peterburgu. Uprava kluba s pravom očekuje pune tribine u narednoj sezoni i zato poziva navijače na kupovinu sezonskih karata.

– Kako bismo naredne takmičarske godine stvorili nove momente za pamćenje, pustili smo u onlajn prodaju „premijum” sezonske karte za sezonu 2023/24. godine. Onlajn kupovinom premijum sezonske karte svi zaljubljenici „crveno-belih” ostvariće popust od 1.000 dinara i to bez čekanja u redovima i gužvi. Puna ’Marakana’ je želja svih nas i zato pozivamo navijače da obezbede svoje mesto na severnoj, zapadnoj ili istočnoj tribini stadiona „Rajko Mitić” za sve utakmice koje će prvotimci Zvezde odigrati na domaćem terenu u Superligi Srbije, Kupu Srbije i grupnoj fazi Lige šampiona – navode u rukovodstvu kluba Crvena zvezda.

U cilju obezbeđenja većeg komfora za sve navijače na stadionu „Rajko Mitić”, Crvena zvezda će unaprediti infrastrukturu. U planu je kompletno renoviranje zapadne, istočne i južne tribine, uz to na severnoj tribini će biti postavljen novi šank, dok će se kapacitet zapadne tribine biti smanjen da bi se eliminisalo stajanja za vreme trajanja utakmica.

„Premijum” sezonske ulaznice za narednu takmičarsku godinu mogu da se kupe samo onlajn, ali je Crvena zvezda odlučila da na stadionu, tačnije u servisu za članstvo, otvori šalter za pomoć pri kupovini. Sve što treba da se ponese su stara članska ili sezonska karta, kao i platna kartica, uz aktivan imejl nalog. Cene „premijum” sezonske ulaznice koja obuhvata paket karata za Ligu šampiona i sva domaća takmičenja su sledeće: za severnu tribinu 14.500 dinara (obnova 9.500), za istočnu 25.000 dinara (obnova 16.000) i za zapad 30.000 dinara (obnova 19.500).

Ostavite komentar