Terzić: Nismo ispunili ciljeve i izvinjavam se, ali odlazim tek kad ne budemo šampioni

Nismo ispunili ciljeve koje smo sami zacrtali i želim da se izvinim najširoj zvezdaškoj javnosti. I mi smo u klubu očekivali više i epilog svega je sporazumni raskid saradnje sa Barakom Baharom, rekao je danas generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić.

„To je tako u fudbalu. Ugovor je jasan, bio je potpisan na tri godine. Bahar ima svoju platu, imaće pravo da prima platu dok ne nađe novi posao, ali nije čovek koji želi da uzme pare koje nije zaradio. Ubrzo će naći klub i tada će prestati obaveza Zvezde da ga plaća. Najvažnije od svega je da se rastajemo kao prijatelji”, istakao je Terzić na konferenciji za medije.

On je potom potvrdio da je izvesno da je blizu dogovor sa Vladanom Milojevićem.

„Zato sam danas pred vama ovde je želim da sutra imamo svečarski karakter i pričamo o budućnosti. Moja odgovornost je najveća, preuzimam krivicu i prvi put kad ne budemo šampioni podneću ostavku, ali isto tako sve zasluge pripisujem sebi. Mnogi su zaboravili gde smo bili 2014. godine”, poručio je Terzić.

On se još jednom osvrnuo na ovosezonski nastup Crvene zvezde u Ligi šampiona.

„Mislim da je ove sezone u Ligi šampiona bila bolja i kvalitetnija, u svakoj utakmici smo do poslednjeg minuta bili aktivni. Niko od gledaoca nije napustio stadion. Nije mi dobro kada se setim Bajerna i 0:6 kada su ljudi napuštali stadion u 65. minutu. Nikada Zvezda nije izgledala konkurentnije, sve ovo pričam kao fudbalski čovek, iako mogu da me demantuju da smo uzeli jedan bod. Prihvatam krivicu… Rezultat je jedino merilo”, poručio je Terzić.

Generalni direktor Crvene zvezde je naveo da se nada da će klub u januaru da rastereti igrački kadar.

„Zvezdaška javnost je surova, ne da vreme. Svedoci smo mnogih igrača u prošlosti koji se nisu snašli, a posle su pokazali kvalitet. Kod nas očekuju da odmah posle deset dana bude Lionel Mesi.“

Ostavite komentar