Selektor Srbije Antonio Đerona saopštio konačan spisak rukometaša za Evropsko prvenstvo

Selektor muške reprezentacije Srbije Antonio Đerona saopštio je danas konačan spisak od 18 rukometaša, koji će nastupiti na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, objavio je RSS.

U saopštenju RSS se navodi da su svi rukometaši prošli poslednje lekarske preglede uoči starta EP. Rukometaši Srbije se trenutno nalaze u Španiji, a sutra će otputovati u Minhen gde će biti odigrani mečevi grupe C prve faze EP.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev.

Leva krila: Nemanja Ilić (kapiten) i Vanja Ilić.

Desna krila: Bogdan Radivojević i Vukašin Vorkapić.

Pivotmeni: Mijajlo Marsenić i Dragan Pešmalbek.

Bekovi: Petar Đorđić, Lazar Kukić, Ilija Abutović, Marko Milosavljević, Miloš Orbović, Predrag Vejin, Uroš Borzaš, Miloš Kos, Miljan Pušica i Uroš Kojadinović.

RSS navodi da su opremu zadužili i rukometaši, koji su do poslednjeg preseka bili deo selekcije Srbije kako bi u slučaju potrebe doputovali u Nemačku.

Srbija će na EP u Minhenu igrati u grupi C sa selekcijama Islanda, Mađarske i Crne Gore. „Orlovi” će prvi meč na EP odigrati u petak, 12. januara od 18 sati protiv Islanda. Srbija će se dva dana kasnije od 20.30 časova sastati sa Mađarskom, a poslednji meč u grupi igraće 16. januara od 18 sati sa Crnom Gorom.

Ostavite komentar