PRIPREME FUDBALERA PARTIZANA: Ovusu i Kastiljo ispravljaju greške Treorea, Andradea…

Partizan je već na startu zimskog prelaznog roka ostao bez jednog od najvažnijih aduta Kristijana Belića. Đak Vest Hema podjednako dobro je pokrivao mesta „šestice” i „osmice” i crno-beli su odmah potražili zamenu za novog fudbalera Vest Hema.

Lider Super lige angažovao je dvojicu defanzivnih vezista Denila Kastilja i Leonarda Ovusua. Parni valjak nije imao sreće sa tom pozicijom. Naime od odlaska Saše Zdjelara crno-beli su doveli osam zadnjih veznih i samo je Kristijan Belić opravdao očekivanja.

Prethodne sezone uoči početka letnjih priprema crno-beli dres zadužio je Patrik Andrade. Reprezentativac Zelenortskih Ostrva najavljen je kao veliko pojačanje, s obzirom na to da je igrao dobro u dresu Karabaga.

Međutim, Patrik se nije snašao u Humskoj i ubrzo se preselio na klupu, a dolaskom Igora Duljaja na mestu šef struke Partizana potpuno je ispao iz rotacije.

Iste sezone crno-beli dres zadužio je Hamudu Traore, ali defanzivni vezista iz Malija nije imao bolji učinak od Andradea. Fudbaler Al Safe odigrao je 22 meča u klubu iz Humske, međutim, nije doneo sigurnost na sredini terena kao što su na Topčideru očekivali.

Sport.org.rs

Ostavite komentar