Oglasili se navijači Partizana: Derbi će biti bez nas, jug mora ostati prazan!

Navijači Partizana najavili su da neće prisustvovati 171. „večitom derbiju” sa Crvenom zvezdom, koji bi trebalo da bude odigran u sredu od 19 sati na stadionu u Humskoj. Najvatreniji navijači „crno-belih” popularni „grobari” odlučili su da nastave bojkot utakmica na kojima je Partizan domaćin, piše dnevni sportski list Sport.

 Navijači Partizana traže ostavku generalnog direktora kluba Miloša Vazure. „Crno-beli” imaju podršku navijača na gostovanjima u domaćem prvenstvu. „Derbi u sredu. Ali bez nas. Nije laka odluka uskratiti igrače za podršku u jednoj od najvažnijih utakmica sezone, ali se naša borba mora nastaviti.

 Ljudi koji vode klub ne zaslužuju ni mrvu kompromisa”, navodi se u saopštenju navijača Partizana. „Situacija je vrlo jednostavna, potrebno je da Miloš Vazura podnese ostavku i mi se iste sekunde vraćamo na JNA. Dokle god je situacija u klubu ovakva kakva je, dokle god je prvi čovek kluba i njegov profit važniji od svih nas dotle će trajati ova mučna situacija za naše igrače.

 Svako ko misli da taj dan mora biti uz klub neka to i uradi, ali sa istoka i zapada. Jug mora biti prazan i molimo da se ta odluka ispoštuje. Partizane, srećno”, ističe se saopštenju navijača Partizana. Partizan se nalazi na drugom mestu na tabeli sa četiri boda više u odnosu na trećeplasiranu Crvenu zvezdu.

Ostavite komentar