Novo iznenađenje od Novaka Đokovića: SVE ZA SRBIJU!

Novak Đoković i Miomir Kecmanović, srpski teniseri, igraće na Mastersu u Parizu i u konkurenciji dublova.

Osim što će pokušati da po sedmi put osvoji titulu na Mastersu u Parizu u singlu, Novak Đoković odlučio je da igra i dubl i to sa Miomirom Kecmanovićem kako bi što pre ušao i ritam.

Srpski as nije igrao nijedan meč od osvajanja US Opena i već je najavio da će mu biti potrebno nekoliko duela kako bi se vratio u ritam pa je zato i doneo odluku da sa još jednim srpskim teniserom odigra i dubl.

Međutim, postoji potencijalno još jedan razlog!

Srpski as inače tokom karijere dublove je uglavnom igrao iz sličnog razloga, da što pre uđe u ritam, ali ovoga puta Novak je razmišljao i o Srbiji za koju će igrati na Dejvis kupu.

Krajem novembra srpska teniska reprezentacija predvođena Đokovićem igra četvrtfinale Dejvis kupa protiv Velike Britanije, a dubl bi mogao da bude odlučujući meč za prolaz u polufinale.

Jasno je da je Srbija u dublu najranjivija i da treba naći partnera Nikoli Ćaćiću pa je Novak verovatno imao i to na umu.

Prethodno je srpski as iznenadio kada je objavio da će za reprezentaciju Srbije igrati i na Junajted kupu početkom naredne godine.

Ostavite komentar