Luković pred četvrtfinale „orlića“ protiv Poljske: Naše ambicije se ovde ne završavaju!

Selektor kadetske reprezentacije Srbije rekao je da ih protiv Poljske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj čeka teška utakmica, i da mu je drago što su stigli među osam najboljih selekcija u Evropi.

Mladi srpski fudbaleri od 15 sati, osim za plasman među četiri najbolja tima u Evropi, boriće se i za mesto na Svetskom prvenstvu, koje će se održati u novembru.

Slagao bih kada bih rekao da se tu završavaju naše ambicije, rekao je selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković.

„Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv ekipe koja je izvanredna u visokom presingu. To im je zaštitni znak, opredeljenje i način na koji igraju. Prema statističkim podacima najbolja su ekipa u pogledu broja pasova koje dozvoljavaju protivniku kada započinje napad. To dovoljno govori o njihovom intezitetu i kvalitetu kada je reč o visokom presingu. Igraju direktan fudbal i ekipa su koja poseduje zavidan kvalitet, ali kao i svi, imaju i svoje mane, koje ćemo pokušati da upotrebimo u našu korist“, istakao je Luković za sajt FSS.

Srbija će igrati bez suspendovanog Stefana Mitrovića, dok su svi ostali fudbaleri na raspolaganju selektoru.

Ostavite komentar