LUDILO ŠOLAKOVIH NOVINARA: Šolakovi novinari proglasili Jokića za državnog neprijatelja!

Srećom pa Sportklub medijskog tajkuna sa Malte Dragana Šolaka više ne prenosi NBA ligu, jer ko zna kakav bi tretman legendarni Nikola Jokić sada dobio na ovoj Šolakovoj televiziji. Kako je u novinama objavljen impozantan spisak od 2.000 javnih ličnosti koje su uoči izbora 17. decembra odlučile da podrže listu „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, a predsednik Vučić se posebno zahvalio Jokiću na podršci, tako je najbolji srpski i NBA košarkaš počeo da trpi sramotne napade na medijima Junajted Grupe i Dragana Šolaka.

Samo do pre koji dan Sportklub, i piratske hrvatske televizije N1 i Nova S neprestano su na sva zvona slavili Jokića. A onda se sve promenilo. „Uče nas njegovim potezima, a čovek ne može da pogodi koš“, „Jokić ne liči na sebe“, „Jokić beleži nekarakteristično neefikasne partije“, „Jokić se opet ispromašivao“, „Nikola Jokić izgubio prvo mesto“ – ovako su portali Šolakovih medija izveštavali o srpskoj košarkaškoj legendi u prethodna tri dana. Šta tek reći za sramotan, skandalozan naslov sa Nova S: „Vučić i Jokić nerado igraju za Srbiju“! Serija negativnih priloga o Nikoli Jokiću na medijima kojima upravlja Dragan Šolak počela je od trenutka objave njegove javne podrške predsedniku Vučiću. Pre toga, čak i kad bi imao uslovno nešto slabiju statistiku, Šolakovi mediji to nisu posebno isticali.

Evo ih kao primer naslovi u danima uoči Jokićeve podrške Vučiću: „Nikola Jokić košarkaški superkompjuter“, „Jokić se zaustaviti ne može“, „Boljeg jednostavno nema!“, i tako dalje, i tome slično. Ne postoji niko koga Šolak i njegovi mediji neće probati da uvaljaju u blato samo ako se usudi da javno stane uz predsednika Vučića i SNS!

Iako uporno lažu narod da su nekakvi borci za demokratiju i kulturu dijalogu, evo šta je hrvatski portal Nova S juče objavio: „Svi koji su stavili svoj potpis na listu Vučića i SNS neka pogledaju sebe u ogledalo“, „Lazar Ristovski i njegova nova devojka ne vole samo jedno drugo, već i Aleksandra Vučića“…

Ostavite komentar