KVALIFIKACIJE ZA TENISKI DEJVIS KUP: Srbija igra protiv Slovačke u Kraljevu

Naša reprezentacija oslabljena neigranjem Đokovića i Međedovića. – Danas žreb, sutra prvi mečevi. – Selektor Viktor Troicki zove publiku

Elitni tenis u okviru Dejvis kupa posle pet i po godina vraća se u Kraljevo: reprezentacija Srbije u petak i subotu biće domaćin Slovačkoj, u baražu za finalni turnir!

Obe selekcije već su stigle na mesto okršaja i odradile prve treninge u sportskom hramu na desnoj obali Ibra, selektori, Viktor Troicki i Tibor Tot, juče su imali i prvi susret s novinarima.

– Prethodna dva puta kad smo igrali u Kraljevu imali smo mnogo uspeha i radujemo se što smo opet ovde. Vežu nas lepe uspomene za dvoranu i grad, nadam se da će publika ponovo da nam pomogne. Sećamo se da je bila sjajna atmosfera, pozivam ljubitelje tenisa da dođe u što većem broju i podrže nas da ostvarimo pobedu protiv Slovačke, veoma neugodnog protivnika – istakao je u obraćanju „sedmoj sili” Viktor Troicki.

Već je poznato da će Srbija na megdan Slovacima izuzetno oslabljena: bez Novaka Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena i Hamada Međedovića, suočenog sa zdravstvenim problemom.

Sport.org.rs

Ostavite komentar