Kralj: Znamo da nas čekaju novi izazovi

FUDBALERI PARTIZANA POČELI PRIPREME ZA NASTAVAK SEZONE

Kralj: Znamo da nas čekaju novi izazovi

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj izjavio je u Beogradu na početku priprema za prolećni deo sezone da „crno-beli” mogu da budu zadovoljni učinkom u jesenjem delu Superlige. Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za prolećni deo sezone u kom će pokušati da sačuvaju prvo mesto u Superligi Srbije.

Ekipu, na čelu sa šefom stručnog štaba Igorom Duljajem, u svlačionici prvog tima, pre prvog zvaničnog treninga, pozdravili su i predsednik Milorad Vučelić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sportski direktor Ivica Kralj, predsednik pravne komisije Dragan Palibrk, kao i član UO Dragan Trailović.

Na početku priprema treneru Igoru Duljaju su se odazvali svi fudbaleri osim Mateusa Saldanje, koji će se ekipi priključiti 15. januara.

Pripreme su počeli sledeći igrači: A. Jovanović, Stevanović, Radulaški, Stojković, Filipović, Živković, Antić, Šehović, Marković, Ilić, Saničanin, De Medina, Belić, Stjepanović, Šćekić, Kanute, Mirčetić, Natho, Pantić, Zahid, Severina, Jevremović, Petković, Trifunović, Kalulu, Nikolić, Baždar, Pavlović, D. Jovanović.

Prvotimci su potom prvi deo treninga odradili u teretani, da bi zatim izašli na teren sa veštačkom travom.

Sport.org.rs

Ostavite komentar