KOŠARKAŠKA ABA LIGA: Veliko poštovanje za Mornar

Život ide dalje…

Tim rečima je Željko Obradović završio izlaganje posle utakmice sa Virtusom. Prethodno je čestitao igračima na svemu. Kako je rekao…

– Kad se tako bore, nemam šta da zamerim. Idemo dalje…

A to „dalje“ je Bar. Jači za Džejlina Smita, Partizan večeras (18) protiv Mornara u Topolici otvara novi krug u ABA ligi…

Iako su Barani polusezonu završili na poslednjem mestu, sa samo jednom pobedom, Obradović je o narednom rivalu pričao na isti način kao što priča o svakom drugom timu.

– Nova utakmica u ABA ligi, uz veliko poštovanje protivnika koji je u prethodnim godinama radimo neke mnogo lepe stvari u regionalnoj košarci. Nadam se da će uspeti da tako i nastave.

Partizan je dan posle utakmice sa Virtusom trenira, pa uveče krenuo u Bar. Toliko je vremena bilo za pripremu meča.

– Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i da uz maksimalnu koncentraciju odigramo dobru utakmicu – naglaso je Obradović.

Na reči trenera nadovezao se Danilo Anđušić.

– Veoma važno za nas je da u odigramo dobro u Baru i dođemo do pobede. Nažalost ili na sreću, nemamo bukvalno nijedan dan da se osvrnemo iza sebe i bavimo utakmicama koje su se završile, nego samo da gledamo u ono što nas čeka.

Čeka ih – Mornar.

– To je daleko bolji tim od onoga što pokazuje tabela i nijedan sekund ne smemo da im dozvolimo da dođu do ritma igre koji njima odgovara. Spremićemo se danas, pokušati da se što više odmorimo i da sutra pobedom završimo godinu – istakao je Anđušić.

Sport.org.rs

Ostavite komentar