Dušan Vlahović nova „sedmica“ i naslednik Ronalda u Juventusu

Srpski fudbaler Dušan Vlahović i zvanično je prešao u redove Juventusa, koji je potvrdio transfer. Vlahović je obavio medicinske preglede, upoznao nekolicinu saigrača, potpisao ugovor i zadužio dres sa brojem sedam.

Vlahović danas slavi 22. rođendan, a bolji način proslave rođendana od potpisivanja za Juventus i zaduživanja dresa sa brojem sedam, teško da je mogao da ima.

Nova „sedmica“ Juventusa

Srpski napadač zabeležio je transfer karijere, pošto je postao novi član Juventusa.

Vlahović je nova „sedmica“ Juventusa, dres koji su pre njega između ostalih nosili Kristijano Ronaldo, Hasan Salihamidžić, Didije Dešam, Antonio Konte, Paolo Di Kanio…

„Stara dama“ ozvaničila je dolazak supertalentovanog i uspešnog doskorašnjeg igrača Fjorentine.

Vlahović je odmah po dolasku u Torino obavio mediciniske preglede, a rezultati su zadovoljili čelnike i stučno osoblje Juventusa.

Srpski fudbaler se nakon pregleda uputio ka prostorijama kluba, gde je potpisao ugovor i zvanično postao novi član italijanskog giganta.

Prema pisanju dobro informisanog stručnjaka za transfere Fabricija Romana, Juventus će Fjorentini isplatiti 75 miliona evra, dok će srpski fudbaler zarađivati oko sedam miliona evra po sezoni.

Dolazak Vlahovića u Juventus prokomentarisao je legendarni golman tima iz Torina Đanluiđi Bufon.

„Juventus je sada na pravom putu. Dušan Vlahović je najveći i svakako potpis koji je izazvao najveće iznenađenje. Uz Halanda i Mbapea, on je najbolji mladi igrač na svetu. Poseduje nešto drugačije, vidi se prisustvo prave devetke. Možemo da govorimo i o evoluciji – u moje vreme nije bilo igrača od 190 centimetara sa takvom dinamikom“, izjavio je Bufon.

Ostavite komentar