Đoković: Volim igrati u Rimu, ovdje sam oduvijek imao mnogo uspjeha, piše Hype BiH

Najbolji teniser na svijetu Novak Đoković, pred početak takmičenja na mastersu u Rimu, održao je prvu konferenciju za medije. Prvo je pod lupom bio prvi rival, Ečeverija. Kako je rekao, vidio ga je nekoliko puta kako igra, a gledao je i objave na društvenim mrežama koje su mu bile zabavne, piše Hype BiH.

„Želim mu sve najbolje, izgleda kao vrijedan radnik. Želim mu sve najbolje, samo ne sutra večeras“, našalio se Đoković.

Na pitanje oko problema sa laktom, odgovorio je:

„Sve je u redu. Na ovom nivou postoji uvijek nešto što smeta. Kada nemaš više 25 godina, potrebno je nešto više vremena za oporavak. Ali osjećam se dobro, nedostajali su mi turniri, a u Rimu volim da igram. Ovdje sam oduvijek imao mnogo uspjeha. Ovo je moj najbolji turnir na šljaci, nadam se da će mi poslužiti kao odskočna daska za Pariz, gdje želim da budem na maksimumu” – rekao je Novak.

Rim je prvi turnir ove godine na kojem u isto vrijeme igraju Novak i Karlos Alkaras.

„Zvuči veoma romantično“, našalio se Novak i dodao:

„Jeste čudno da nismo bili na istim turnirima od početka sezone, zbog okolnosti na obje strane. On će biti broj jedan poslije ovog turnira šta god da se dogodi. To zasluženo jer je igrao sjajan tenis, na sjanom nivou. On je na ovoj podlozi igrač koga će svi željeti da pobijede. Bez obzira na to da li će Nadal igrati na Rolan Garosu ili ne, Alkaras je i tamo jedan od glavnih favorita jer zaista je igrao sjajano. Igrali smo samo jednom prošle godine i sada ponovo imamo tu šansu, ali tek u finalu, a mislim da bismo obojica voljeli da igramo u finalu. Videjet ćemo, dug je turnir – ima mnogo sjajnih igrača, a to je i priprema za Rolan Garos i za mene i za njega. To je sve što mogu da vam kažem o ovoj našoj vezi na daljinu, detalje ću prepustiti vašoj mašti, ne bih komentarisao“, rekao je dobro raspoloženi Đoković.

Ostavite komentar