BRUKA: U toku je hapšenje i deportacija Novaka Đokovića! (VIDEO)

Đorđe Đoković, brat Novaka Đokovića, potvrdio je da Australijanci upravo hapse prvog tenisera sveta kako bi ga deportovali!


Međutim, australijska novinarka je ipak saopštila da je ispred kancelarije u kojoj je Novak najverovatnije granična policija i da su tu zbog velikog broja medija. Slučaj je privukao pažnju i da su došli zbog toga, a ne da bi ga uhapsili. 

Kao da se ne radi o prvom teniseru sveta nego nekog kriminalcu. Tako su došli da ga uhapse.

Beli kombiji sa policijom su ušli u sedište advokatske kancelarije u kojoj se nalazi Novak Đoković, a uživo prenos možete pratiti ovde.

– On je sada sa svojim advokatima. On razmišlja o svim opcijama. Ovo je veliki poraz za njih. Izgubili su, mislili su da mogu da pobede Novaka sa nekim tehnikalijama.  Čujemo se konstantno. Dobro je raspoložen, prošao je kroz vrtlog emocija, sreće, tuge, nervoze… mora da bude staložen, miran i pametan. Novaka opet hoće da zarobe, to je poslednja informacija. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama koji su sledeći koraci. Novak je sa advokatima. Šta će uradit, da li će prihvatiti bilo šta sa njihove strane želi pravdu i istinu da izgura do kraja a ne da se bavi političkim pitanjima – rekao je Đorđe za agenciju SIA.

Ostavite komentar